Hírek

Magneoton hírek
2021.04.30

Alec Benjamin - The Way You Felt

Vadonatúj dallal borzolja a kedélyeket Alec Benjamin, aki szeptemberben megjelenő albumából hozott egy kis ízelítőt.

A „The Way You Felt”-en Sir Nolannel és Aaron Z-vel dolgozott, akikkel közösen a nagysikerű „Let Me Down Slowly”-t is megalkották. A legújabb tarckben a feszes alapra üdítően fekszik Alec Benjamin hipnotikus hangja, a kettő elegye pedig varázslatosan cseng. A lírai szöveg a világjárvány által okozta elszigeteltségre és szomorúságra reflektál.

„A „The Way You Felt” a COVID-élményem sötét időszakában íródott”- osztja meg az énekes-dalszerző. „Ez egy olyan periódus volt, amikor a fizikai elszigeteltséget éltünk át és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne közel lenni valakihez, ez nagyon hiányzott”.

A Los Angeles-i zenész már most nem mindennapi múltat tudhat maga mögött. Első lemezszerződését követően saját magának szervezett európai turnét, nem is akármilyet – Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak. Nem sokkal utána Jon Bellionnal közösen stúdiózott, akinek rákövetkező turnéján már előzenekarként vendégeskedett, majd 2017-ben megjelent „I Built A Friend” című dalával lopta be magát igazán Amerika szívébe.

Nézzétek meg itt!