Hírek

Magneoton hírek
2021.10.08

Alec Benjamin - Older

Ismét egy szívhez szóló szerzeménnyel jelentkezett Alec Benjamin.

A platina lemezes előadó rendre csodálatos pop felvételein keresztül mesél el mély, őszinte történeteket, amikkel bárki könnyen tud azonosulni. Az „Older” is ilyen, amiben Alec ezúttal a felnőtt élet bizonytalanságait tárja elénk - a rengeteg felelősség és nyomás érzését veti össze a gondtalan gyermekkor szívmelengető emlékeivel. A chilles, fülbemászó verzékkel és azonnal fülbemászó refrénnel operáló felvételt hallgatva pár percre tényleg visszarepülünk saját gyerekkorunkba és merülünk el az önfeledt, felemelő emlékekben.

A Los Angeles-i zenész már most nem mindennapi múltat tudhat maga mögött. Első lemezszerződését követően saját magának szervezett európai turnét, nem is akármilyet – Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak. Nem sokkal utána Jon Bellionnal közösen stúdiózott, akinek rákövetkező turnéján már előzenekarként vendégeskedett, majd 2017-ben megjelent „I Built A Friend” című dalával lopta be magát igazán Amerika szívébe. Azóta már 5 milliárdos összhallgatottságot generáltak dalai a különböző digitális platformokon, klipjeit pedig már 930 millióan látták a YouTube-on. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a SPotify-on 830 milliós streamet generáló „Let Me Down Slowly”, vagy a szintén közönségkedvenc „Water Fountain”.

Alec különleges klippel együtt mutatta be új albumának előfutárát: az „Older”-ben legrégebbi barátaival közösen tér vissza gyerekkora meghatározó helyszíneire.

Nézzétek meg itt!