Hírek

Magneoton hírek
2019.10.29

A legmenőbb új albumok!

Nézd meg milyen újdonságokkal jelentkeztek a legnagyobb sztárok!

JAMES BLUNT: ONCE UPON A MIND

Valóságos érzelmi hullámvasút az trubadúrtól megszokott, klasszikus popdalokra ültetve.

Hosszas kihagyás után október 25-én érkezett a brit énekesdalszerző legújabb albuma. James Blunt korábbi, 'The Afterlove' című albumának elektronikus hangzásvilága után visszatért a gyökerekhez, és ízig-vérig klasszikus popdalokat vett fel. A korongon 11 szám kapott helyet, Blunt pedig olyan neves alkotógárdával dolgozott össze, mint Steve Robson, aki többek közt a Take That, Cher, Miley Cyrus vagy James Morrisson dalait írta, de Jimmy Hogarth-ot is bevonta, aki Siával és Jameliával alkotott fantasztikus felvételeket. Az új szerzemények hallgatása közben Blunt valóságos érzelmi hullámvasútra ültet fel minket, így a kirobbanó slágereken túl melankolikusabb, lelket melengető számokat is megismerhetünk.

 

STEREOPHONICS: KIND

2019. október 25-én tizenegyedik stúdióalbumával tért vissza a walesi rockbanda, a Stereophonics.

A 11. korong anyagait pontosan 11 napon keresztül rögzítette a banda, az új szerzeményeket 2019. június 29. és július 9. között vették fel, ráadásul oldschool módon, szalagra, egy wiltshire-i szeszfőzdébe kitelepülve. A 'Kind'-ra 10 dalt pakolt a zenekar, amelyről az előfutárnak számító „Fly Like An Eagle” máris lenyűgözte a kritikusokat.

LIAM GALLAGHER: WHY ME? WHY NOT.

Az ex-Oasises énekes-dalszerző 2019. szeptember 20-án mutatta be második szólóalbumát. A korongról már megjelent „Shockwave” máris Liam Gallagher eddigi legsikeresebb szólószáma, hiszen egy hónap alatt majdnem 2 millióan nézték meg a videóklipet. Az énekes-dalszerző nem változtatott a stábon, a 'Why Me? Why Not.' anyagain újfent Greg Kurstinnel és Andrew Wyattel dolgozott össze. Az album egy évig készült, az első felvételeket 2018 áprilisában rögzítették, az utolsókat pedig idén áprilisban vették fel. A korong különlegesége, hogy az egyik dalban Gallagher 18 éves fia is közreműködik, méghozzá egy bongó segítségével. Az összesen 11 fantasztikus felvételt tartalmazó album szeptember második felétől lesz elérhető.

MELANIE MARTINEZ: K-12

A szemtelenül fiatal énekesnő 2019. szeptember 6-án mutatta be második önálló nagylemezét. A rajongók négy éve várnak az új album megszületésére, de büszkén mondhatjuk, erre érdemes is volt. Az amerikai pophercegnő új korongjának producereléséért Michael Keenan felelt. Melanie Martinez kiemelkedő hangjára a The Voice tehetségkutatóban figyeltek fel még 2012-ben. Nem is kellett

sokat várni az első albumra, „Cry Baby” címmel 2015-ben került a polcokra. A most megjelenő „K-12” egy igazán különleges anyag lesz, hiszen Melanie Martinez nem csak dalokkal, hanem egy, a

lemezhez készült filmmel is elkápráztatja a nagyérdeműt. A film egy különleges világba kalauzolja el a nézőket, amin keresztül megismerhetik az új dalokat is. A mozi és az album egy időben, szeptember 6-án érkezik.