Rólunk

Az alapítás éve 1990. A történet három évtizeden átívelő. A zenei forradalom nagyban zajlik, a jövő pedig még csak most kezdődik.

A Magneoton eddigi történelme során volt már független, majd a Warner Music Group leányvállalata, aztán pedig újra független, az ország meghatározó indie kiadója.

A közel 30 év alatt olyan megkerülhetetlen tehetségeket fedezett fel, mint a Rapülők, Zámbó Jimmy, Zséda és a Wellhello.
Az elmúlt öt évben már nem csak hangfelvétel-kiadóként, hanem menedzsmentként, koncertszervezőként, valamint digitális és zenei ügynökségként is funkcionált a cégcsoport, így jött létre a Magneoton Music Group, melyben a külföldi és hazai előadók, a fizikális és digitális zeneterjesztés, az élő bulik és az új üzleti modellek egyaránt alappillért képeznek.

A Magneoton Music Group az otthona a Magneoton, Elephant House, rapID talent és M. UG labeleknek, valamint kizárólagos partnere a Kontor Records és Warner Music világcégeknek.

Az Elephant House hazai palettája tartalmazza többek között Metzker Viktória, Nigel Stately, Ex Anima és Bonvibe zenéit, nemzetközi szupersztárjaink közé pedig, mások mellett, David Guetta, Joel Corry, Alle Farben és Robin Schulz tartoznak.