Rólunk

Az Elephant House a hazai modern elektronikus zenei színtér egyik legdinamikusabb kiadója, amely a legaktuálisabb zenei stílusokat képviselve ad ki dalokat hazai és külföldi előadók munkáiból. A kiadó az elmúlt évek alatt számos nemzetközi sikerrel gazdagodott, melyek megerősítették pozícióját a globális zenei piacon.

Az Elephant House hazai rosterében olyan elismert hazai előadók szerepelnek, mint Metzker Viktória, Nigel Stately, Antonyo vagy Ex Anima, nemzetközi szinten pedig olyan sikeres producerekkel dolgozik együtt, mint Eran Hersh, Dean Walker vagy Kiras (IT), a teljesség igénye nélkül. A kiadó nevéhez kapcsolódnak olyan világsztárok munkái is, mint David Guetta, Joel Corry, Alle Farben és Robin Schulz.

Az Elephant House folyamatosan keresi az aktuális és innovatív hangzásokat, valamint tehetségeket, hogy a legfrissebb elektronikus zenéket mutathassa be a hallgatóknak. Célja, hogy meghatározó szereplő legyen a hazai és nemzetközi piacon, valamint, hogy tovább bővítse már eddig is lenyűgöző katalógusát. Az Elephant House hitvallása, hogy a zene erejével képes összehozni embereket a világ minden tájáról.