Hírek

Magneoton hírek
2020.08.14

Zoli Vekony x Calidora - Mindig nyár

A népszerű DJ/producer újra a sejtelmes hangú Calidorával alkot. A friss track igazi nyári chill lett, amiben a könnyed hangulat és varázslatos vokál remekül egészítik ki egymást.

A Fonogram-díjas zenei producer, a korábban Vekonyz néven futó Vékony Zoli ismét slágergyanús számot készített. Az összhang nem meglepő közte és az énekesnő között, hiszen nem először dolgoznak együtt: 2015-ben megjelent „In My Mind” című szerzeményük közel milliós megtekintést generált a YouTube-on, a rádiók pedig a mai napig szívesen pörgetik a felvételt idehaza és külföldön egyaránt. A legújabb kiadványban is ugyanezt a sikerpotenciált fedezhetjük fel, ám Zoli most először jelentet meg magyar szövegű zenét.

„Tavaly nyáron Los Angeles-ben, egy teraszon ülve figyeltem a kedvesen mosolygós, vidám embereket, ahogy rövidnadrágban, papucsban mászkálnak és élvezik az életet. Ekkor született meg a dal ötlete, hiszen ott tulajdonképpen mindig nyár van” - mesélte Zoli. „Ezt a pozitív életérzést szerettem volna mind a zenében, mind a klipben átadni” - tette hozzá.

Vékony Zoli klipjei milliós nézettségűek, emellett nem csak idehaza, de nemzetközileg is a műfaj elismert előadója. Munkásságát a rajongók mellett a szakma is értékeli: több hazai elismeréssel, köztük 2015-ben Fonogram-díjjal is jutalmazták „The Way I Do” című felvételéért. Emellett további számos sláger fűződik nevéhez, köztük a „Say Say”, vagy a szintén népszerű „Moments” című kiadvány.

Nézzétek meg a feel-good videót itt!