Hírek

Vadonatúj trackkel jelentkezett James Hype!

Új trackkel jelentkezett James Hype, az angol dance szcéna egyik legfelkapottabb DJ/producere, aki 2017-es, „More Than Friends” című felvételével az összes klubot lángba borította.

A klubkedvenc "More Than Friends" több mint 100 millió kombinált streamhallgatottságot valamint többmilliós YouTube megtekintést generált és az angol dance slágerlisták top 10-es mezőnyébe is bejutott, így James Hype a szakma legígéretesebb új tehetsége lett. A vadonatúj „No Drama” című kislemez a többszörös Brit- és Grammy-díj nyertes R&B legendával, Craig Daviddel készült.

A tracket a calypso zene (egyfajta karibi stílus) hangulata és felemelő hangzása inspirálta, amiből nem hiányoznak James azonnal felismerhető basszusmenetei és beatje sem, ezekhez végül Craig David gazdag hangszíne párosul. A felvétel dalszerzői, MNEK és Laconic hozzáértő kezei pedig arról gondoskodtak, hogy a végeredmény abszolút klub- és slágerlista kompatibilis legyen.  A „No Drama” az óriási presztízsnek számító BBC Radio 1 és a Kiss FM műsoraiban debütált.