Hírek

Tungevaag – Heart For Tonight

A norvég DJ / producer, Martin Tungevaag vadonatúj, „Heart For Tonight” című dalával jelentkezett, mely garantáltan felfűti a hangulatot a borongós őszi napokon.

A lemezlovas 2014-ben tűnt fel az elektronikus zenei szcénában és azóta is rendszeresen uralja a slágerlistákat. Hatmilliárd feletti globális és 1,5 milliárdos Spotify-streammel büszkélkedhet, ezzel ő az egyik legtöbbet streamelt norvég előadó a platformon. Legismertebb hitjei között szerepelnek a „Play’” a „Samsara” és a „Wicked Wonderland” című trackek. Munkásságát eddig számos zenei díjjal és jelöléssel jutalmazták – pl. MTV Europe Music Awards és Spellemannprisen (’norvég Grammy’), eredményességét további 125 arany-és platinalemeze is alátámasztja, melyeket a világ több országából gyűjtött össze (többek között Németország, India, Tajvan, Dél-Afrika). Eddigi pályafutása során olyan sztár DJ-kel kollaborált, mint KSHMR, Alan Walker és Lucas & Steve. Energikus élő szettjeivel olyan nagy elektronikus zenei fesztiválokon is megfordul, mint a Tomorrowland, Mysteryland vagy Parookaville.

A „Heart For Tonight” újdonság az EDM és a pop műfajok tökéletes keveréke, a végeredmény pedig egy igazán rádióbarát felvétel lett. A lendületes track fülbemászó dallammal, erőteljes basszussal és felemelő vokállal azonnali dallamtapadást okoz.

Hallgassátok meg itt!