Hírek

Tourneo – Can't Sleep Alone

Mélyről kongó basszusvonalakkal, angyalian megkomponált hanggal érkezett meg a londoni székhelyű, magyar DJ/producer, Tourneo új zenéje.

A „Can’t Sleep Alone”-ban benne van az a sötétség, ami ősszel és télen partiba sietve éri az embert és az az oldott, euforikus hangulat, amit a helyszínre megérkezve tapasztalunk.

Tourneo (Gyurka Gergely) zenefüggése öt évesen kezdődött és egészen Londonba repítette. 2012-ben producerkedésbe kezdett, majd megismerkedett Robbie Adrianóval, aki meghívta, hogy játsszon mellette a Made in Brazil-ban (Camden Town – London). Rájöttek, hogy stílusuk tökéletesen passzol, a közös munka pedig könnyed.

A lemezlovas az elektro house, progressive house, future house legkülönfélébb válfajait használva játszik, és kiköltözése óta felfedezett olyan új stílusokat, mint a deep house és a tech-house. Mivel mindig jobb és jobb akar lenni, nem is kérdés, hogy legutóbbi „Elevate” című zeneszáma után, még nagyobb magasságokba törve, a „Can’t Sleep Alone”-nal borzolja tovább a kedélyeket.

 

Partibeindítónak tökéletes, kihagyhatatlan kellék - hallgasd meg itt!