Hírek

TIËSTO – DRIVE [ALBUM]

Tiësto bemutatta várva várt „Drive” című szerzői albumát, amely legendás pályafutásának legújabb időszakát ünnepli.

A korong az elektronikus zenei színtér egyik legbefolyásosabb előadójának legendás státuszát erősíti meg, aki az albummal ismét határokat feszeget. Korábbi kiadványait tekintve ez a második koncepciózus albuma a „Kaleidoscope” óta, amelynek vizuális elemei a Formula 1 iránt érzett, élethosszig tartó rajongását idézi. Az album borítója a 2004-es Monacói Nagydíj inspirálta, amikor is egy 430 000 dolláros gyémánt tűnt el egy versenyautó orrát díszítő foglalatból - ez a történet határozta meg a „Drive” hangulatát. A kiadvány az éjszakai élet élményéről szól és azzal a céllal készült, hogy mindenki élvezhesse a klubok és a felejthetetlen esték hangulatát, illetve energiáját minden alkalommal, amikor felcsendülnek a dalok.

Az albumon szereplő 12 szám kellemes válogatása a már a jól ismert, nagysikerű felvételek mellett olyan friss együttműködéseket is tartalmaz, mint a „Chills (LA Hills) with A Boogie With Da Hoodie”, a „Learn 2 Love”, a „Bet My Dollar with Freya Riding” vagy a „Back Around with AR/CO”.

 

Az innovatív trackekkel, stílusokat áthidaló kollaborációkkal és ragadós dallamokkal teli album, egy igazi utazásra invitálja a hallgatókat és megmutatja Tiësto újabb oldalát.

 

Hallgassátok meg a lemez fókuszdalát, a "Chills (LA Hills) with A Boogie With Da Hoodie"-t itt!