Hírek

Tiësto – 10:35 (feat. Tate McRae)

A Grammy-díjas DJ legenda ezúttal a kanadai énekes-dalszerzővel, Tate McRae-vel kollaborált legújabb, „10:35” című felvételében.

A track a prémium minőséget is túlszárnyaló dubaji Atlantis The Royal hotelt bemutató koncepció-klippel együtt érkezik, amely az MTV-s premieren kívül New Yorkban, a Time Square óriáskijelzőin is bemutatásra került.

A „10:35” esszenciája és inspirációja a luxusszálloda energikus, vibráló hangulatának visszaadása. Amikor Tiësto először látta az épület terveit, azonnal a resort dualitását emelte ki: a nappali legfinomabb, legkiemelkedőbb fényűzés váltakozik a féktelen éjjeli bulik izgalmával. A szám címe az az időpont, amikor a nap véget ér és leszáll az est.

A többszörös platinalemezes fiatal előadó, Tate McRae, aki a Közel-Keleten nőtt fel, ideális partner a dalban. Bársonyos hangja tökéletesen illeszkedik a lemezlovas hangzásvilágába.

A holland DJ most megjelent felvétele a jövőre érkező „Drive” című albumának újabb előfutára is egyben. A lemez már most hatalmas népszerűségnek örvend: az eddig kiadott single-ök - a „Don’t Be Shy, a „The Motto” vagy a „Hot in It” - már összesen több mint 3,5 milliárd streamnél járnak.

 

Hallgassátok meg az újdonságot itt!