Hírek

STADIUMX, SAM MARTIN, AZAHRIAH – HEAVEN (ALLE FARBEN REMIX)

Ezúttal Alle Farben vetett szemet hazánk idei legkomolyabb zenei projektjére, a „Heaven”-re.

Több mint kétmilliárd streammel és 32 gyémánt-, platina- és aranylemezzel rendelkezik Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben. Slágerei között olyan trackek szerepelnek, mint a „Fading” (121 millió Spotify stream), a „Supergirl” (121 millió Spotify stream) és a „She Moves (Far Away)” (82 millió Spotify stream).  A világhírű német dj-producert különösen favorizálja a magyar közönség, szinte nem telik el úgy év, hogy ne lépne volna fel valamelyik hazai fesztivál- vagy klubszínpadon.

Nem csoda, hogy a felkapott elektronikus zenész „füle” is megakadt a libabőrt előidéző „Heaven”-ön. A Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt alkotta Stadiumx – akiknek gyakori munkatársa, David Guetta ebben az együttműködésben is megjelenik szerzőként – vitte sikerre a felvételt és hozta össze a benne szereplő előadókat: az amerikai Sam Martint és Azahriah-t. A trió zenéje immáron 19 hete szerepel a Spotify slágerlistáján, és több mint 3,6 millió globális streamet ért el. A nemzetközi rádiós listákon 44 országban,140 csatornán, több mint 16 ezer játszást tudhatnak magukénak a srácok, amire már a neves DJ / producer és csapata is felkapta a fejét.

A felvétel most egy lüktető dance köntöst kapott, melyben a berlini festő húzta elő ecsetét, hogy masszívabb és delíriumosabb színekkel töltse meg a „Heaven”-palettáját.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=mDHNnt0f5Hs&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=3&ab_channel=WarnerMusicSEE