Hírek

Sonny Fodera & Ella Eyre

Feel-good dance zenével indítja be a hétvégét Sonny Fodera DJ-producer. Legújabb trackjében a csodás vokálért pedig nem más felel, mint a zseniális hangú Ella Eyre. Megérkezett a „Wired”!

Pulzáló beatek, bombasztikus future-house-dance stílusjegyek, érzéki zongora betétek és egy óriási hang - így lehetne legjobban összefoglalni ezt a különleges kollaborációt. A „Wired” kétség kívül remekül sikerült, a két előadó stílusa pedig fantasztikusan egészíti ki egymást a számban.

Sonny Fodera neve nem ismeretlen a house műfaj kedvelőinek. Olyan slágerek fűződnek nevéhez, mint az MK-el és Raphaella-val közös „One Night”, vagy az ugyancsak óriási kedvenc „Into You”.  A Bit- és MOBO-díjas Ella Eyre 2013-ban robbant be a köztudatba a Rudimentállal közös „Waiting All Night” című megahittel. A track hatalmas siker volt, a nemzetközi és hazai rádiós toplistákat is valósággal letarolta a dal. Azóta is sorra jelentkezik jobbnál jobb kiadványokkal, amik rendre leveszik a lábukról a hallgatókat. „Comeback” című popremeke mellett olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Spotify-on 257 milliós streamet generáló, Sigala-val közös „Came Here for Love”, vagy a „Just Got Paid”, amiben Sigala-val és Meghan Trainor-ral dolgoztak együtt. Ne hagyd ki!

Hallgasd meg itt!