Hírek

Skrillex, Yung Lean, & Bladee - Ceremony

Skrillex nem akármilyen hetet tudhat maga mögött!

Amellett, hogy kiadta kilenc év után első albumát, a ’Quest for Fire’-t, és három pop-up show-t játszott New York-szerte Four Tet és Fred again... közreműködésével, a veterán elektronikus művész egy újabb új albumot mutatott be ’Don't Get Too Close’ címmel a Madison Square Gardenben tartott, rövidre szabott koncertjén.

A 12 számot tartalmazó projektben Bibi Bourelly, Justin Bieber, Kid Cudi, Chief Keef, Trippie Redd, Swae Lee, Yung Lean, Bladee, a Circa Survive-os Anthony Green és PinkPantheress is vendégszerepel. A ’Don't Get Too Close’ „bootleg” album CD-kópiái kizárólag a Madison Square Gardenben voltak kaphatók, és más kiskereskedelmi platformon keresztül nem is kerülnek forgalomba.

Az albumról, aktuális single-ként érkezett meg hozzánk a „Ceremony”, melyen Skrillex összeállt Yung Leannal és Bladee-vel, hogy egy laza rap tracket készítsenek egy gyors klub beat-tel. A dalhoz készült videóban a trió bejárja Bangkokot, bárban való bulizástól egy buja virágmezőn való lógásig, mindent láthathunk. "Change it up, I'ma take it too far / Some go home and some go hard" - rappeli Yung Lean a refrénben. "Velvet sky, I'm a velvet star / Pull up in a black painted car".  Ne hagyd ki, kötelező darab!

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!