Hírek

Skrillex with Nai Barghouti - Xena

A Grammy-díjas DJ és producer Skrillex a palesztin előadóművész és zeneszerző, Nai Barghouti közreműködésével készítette el újdonságát, "Xena" címmel.

A Los Angeles-i székhelyű producer, aki sorban bombáz minket a jobbnál-jobb kollaboratív kiadványokkal, legutóbbi "Real Spring" című - idén elkészült, harmadik kislemeze - Bladee közreműködésével zajos sikert aratott. A szaksajtó, mint például a PITCHFORK, FADER, COMPLEX és HYPEBEAST is ódákat zengett a múlthéten megjelent felvételről.

A legújabb track most olyasmit ad rajongóknak, amire talán nem is számítottak. Míg a korábbi kollaborációk olyan prominens dance zenei és hip-hop megasztárokkal készültek, mint Fred again..., Flow Dan, Trippie Redd, PinkPantheress és Bobby Raps, az előremutatóan gondolkodó producer most a palesztin Edward Said Nemzeti Zenei Konzervatóriumban végzett, Nai Barghouti-t kérte fel legújabb kiadványához.

Barghouti, aki világhírű énekes, zeneszerző és fuvolaművész, tökéletes háttérelemeket biztosít a számhoz, hogy Skrillex továbbra is a műfaj sajátosságaira és egyedi hangzására fókuszálhasson. A végeredménye egy új, hiperperkusszív elektronikus műremek, amelyet Barghouti tradicionális gyökerű vokálja vezérel. Skrillex fejlődése vitathatatlan a közelmúltbeli kiadott dalok sorozatát tekintve, melyek kétségkívül felkeltették a rajongók és a szakma kíváncsiságát is, a soron következő dalok és albumok hangzásvilága kapcsán.

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!