Hírek

Skrillex, Fred Again… & Flowdan – Rumble / Skrillex, PinkPantheress & Trippie Redd – Way Back Home

A dance közösség igencsak epekedett új Skrillex-track után, mígnem egyből kettő bangerrel állt elő a Grammy-díjas sztár DJ-producer. A kollaborátorok között van a Grammy-jelölt Fred again.., Flowdan, PinkPantherress és Trippie Redd.

Sonny Moore, más néven Skrillex egy ritka tehetséggel megáldott, 33 éves Los Angeles-i producer, DJ, zenész, énekes és dalszerző, aki 8 Grammy-díjat nyert, az MTV az év elektronikus dance előadójának választotta, és ő tartja a legtöbb Grammy-díjat nyert elektronikus előadói címet. A kreatív óriás 2004-es felbukkanása óta új színt hozott az EDM közösségbe, és azóta is folyamatosan formálja újabb és újabb megközelítéseivel azt.

Kisebb alkotói csendet követően – ugyanis legutóbb 7 hónappal ezelőtt osztott meg felvételt, a Justin Bieberrel és Don Toliverrel közös, a „Don’t Go” pedig már közel másfél éves – Skrillex kész arra, hogy ismét felrázza a közönséget.

Egyből az év első napjain Skrillex a híres producerrel és jó barátjával, Fred again..-nel állt össze, valamint a kelet-londoni MC-vel Flowdannel a „Rumble”-ben. Az újdonság esetén habár a három előadó egyike sem tett előzetesen hivatalos bejelentést a kollaborációról. Viszont a szám körül nagy lett a hype, miután Fred lejátszotta a legendás Boiler Room debütálását megelőző fellépései során. A „Rumble”-t még az angol labdarúgó-válogatott tette közzé a világbajnokság előtt TikTokon, ami a komment szekciót teljességgel felrobbantotta kíváncsiskodással.

A PinkPantheress és Trippie Redd közreműködésével készült „Way Back”-ben, pedig mindhárom művész a saját műfaján belüli zenei elvárások megdöntésére igyekszik. Logikus, hogy ez az együttműködés éppoly eklektikus és szórakoztató, mint a rajongótáboruk által megszeretett korábbi munkák.

 

Hallgasd meg a „Rumble”-t itt, a "Way Back"-et pedig itt!