Hírek

Sam Feldt - Stronger (ft. Kesha)

Sam Feldt egy igazán ütős kollaborációval célozza meg a slágerlisták élét - megérkezett a „Stronger”, amit a fantasztikus Keshával közösen jegyez!

A holland DJ-producer az utóbbi évek egyik legsikeresebb előadója a műfajban. Egyedi hangzásvilága olyan megahitekben teljesedett ki mindezidáig, mint a rádiós kedvenc „Post Malone (feat. RANI)”, vagy a szintén nagyot menetelő, Ella Henderson-nal közös „Hold Me Close”. 2020-ban saját kiadóját is létrehozta Heartfeldt Records néven a még csak 26 éves lemezlovas.

Legújabb felvétele arról szól, hogy bár fárasztó éven vagyunk túl, és még mindig nincs vége a nehézségeknek, ki kell tartanunk és még erősebben kell visszatérnünk, hogy egy izgalmas, új fejezetet nyithassunk életünkben.

A „Stronger” nem csak üzenetében, de dallamvilágában is pozitív, igazán biztató felvétel lett.

Az újdonsághoz pedig pazarul illeszkedik Kesha, aki nem mellesleg társszerzője is a tracknek, így az énekesnő jellegzetes stílusjegyeit is felfedezhetjük a kiadványban. A Grammy-jelölt előadó - akinek olyan slágereket köszönhetünk mint a „Tik Tok” vagy a „Die Young” - éneke zseniálisan kelti életre a dal üzenetét az eufórikus single-ben.

Klip is forgott a felvételhez, amelyben Kesha szó szerint saját magával küzd meg, Sam Feldt pedig kommentátori szerepben tűnik fel.

Nézzétek meg itt!