Hírek

Robin Schulz & Wes - Alane

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le, és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd - megérkezett az „Alane”!

Wes klasszikusa a mai napig a rádiók nagy kedvence, a német sztárproducer pedig most egy szintén felejthetetlen újragondolást készített belőle.

„Az „Alane” mindig is nagy szerelmem volt, aki ismer, az tudja ezt rólam! Ha valami, akkor ez igazi időtálló zene, ami azonnal kiránt a szürkeségből és boldogsággal áraszt el. Az volt a célom, hogy nagyszerű nyárindító track szülessen”- mesélte Robin Schulz. „Újra szerettem volna értelmezni a dalt, de mindemellett tiszteletben tartani az eredeti verziót is, hogy ne térjünk el a szám vibe-jától, ezért különösen fontosnak tartottam, hogy Wes is részt vegyen a 2020-as verzió megszületésében”- tette hozzá a DJ.

Wes és Schulz Párizsban találkoztak, ahol kiderült, nagyon is egy húron pendülnek.

„Remek volt a közös munka, rengeteget nevettünk, beszélgettünk zenéről és különböző projektekről. Robin a világ egyik legnagyszerűbb DJ-producere, a keze alatt az „Alane” olyan verziója született meg, amit első hallásra megszerettem. Csodálatos zenei harmónia, örömkönnyekben törtem ki, amikor meghallottam”- emlékezett vissza Wes.

És hogy valójában mit is jelent az „Alane”? A kérdésre a választ maga a szerző adja: „Az „alane” jelentése szerelmi dal bantu-kana nyelven.”

Nézzétek meg a grandiózus klippel érkezett újdonságot itt!