Hírek

Robin Schulz – Sweet Goodbye

A Grammy-díjra jelölt, elismert előadó, miközben idén tavasszal induló észak-amerikai turnéjára készül, a közelmúltban elért sikerei után egy újabb fesztiválhimnuszt szán a slágerlisták élére.

A DJ-ként és zenei producerként is tevékenykedő Schulz 20 millió eladott lemeze után több mint 450 arany, platina és ezüst minősítést zsebelt be világszerte, valamint az elmúlt években olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Oliver Tree, Justin Bieber vagy Tom Walker.

A már jól ismert és egyben Robin Schulz védjegyévé vált éles kontrasztok, mindent elsöprő drop, érzelmes dalszöveg és fülbemászó dallam jellemzik a most érkezett „Sweet Goodbye”-t is. A dal egy soha véget nem érő éjszakai szórakozást mutat be, a nap utolsó fényeiről szól, amelyek az éjszakába és a táncparkettre kalauzolnak el. A „Sweet Goodbye”-t Anton Rundberg, James Bell és Julia Karlsson jegyzik, akik Tiësto „The Business” című single-jét is írták. 

A zenéhez egy korhű, modern stílusjegyeket felvonultató videóklip is dukál, amely mind látványvilágban, mind koncepcióban egy merőben más vizuális élményt nyújt.

 

Nézzétek meg itt!