Hírek

Robin Schulz – Rockstar Baby (feat. Mougleta)

Megérkezett a Grammy-jelölt, úttörő DJ/producer, Robin Schulz új trackje, a „Rockstar Baby”, melyben a kanadai énekes-dalszerzővel, Mougleta-val kollaborált.

A dal igazi partisláger, amely biztosan táncra perdíti, míg a hipnotikus énekhang transzba ejti, a lendületes refrén pedig éneklésre készteti hallgatóját.

Ez a jövőbeli klub banger határozottan lépést tart Schulz olyan klasszikusaival, mint a „Sugar”, amely már 2 milliárd feletti összesített streamet gyűjtött össze, vagy a nyáron kiadott, Justin Quilles-szel közös '”AEIOU”, amely igazi közönségkedvenc.

A hazai rajongóknak az idei Balaton Sound buli után biztosan nem kell bemutatni a német lemezlovast, aki mára az egész világon a house zene specialistájaként emlegetett sztár. Legutóbb Tom Walkerrel közösen biztosított egy napsütötte zenét „Sun Will Shine” címmel.

Az előadó most a borongósabb napokra készül újdonságával, a „Rockstar Baby”-vel. Mougleta dögös hangja és a gitárrifekkel teletűzdelt üde zenei alap garantáltan kihozza belőlünk a legjobb énünket, miközben kiemeli azt a dallamosságot, amely Schulzot az elmúlt évek crossover szenzációjává emelte.

 

Hallgassátok meg itt!