Hírek

Robin Schulz – Only Way Is Up (feat. Izzy Bizu)

Robin Schulz friss trackkel jelentkezett, melyen ezúttal a különleges hangú, angol-etióp énekesnővel, Izzy Bizu-val kollaborált – ez itt az „Only Way Is Up”!

Schulz immár a minden idők legsikeresebb német szólóelőadója címet viseli. Eddigi karrierje során összesen 840 nemzetközi arany-, platina- és gyémántelismerést kapott, több mint 13 milliárd stream és 20 millió eladás mellett 15 #1 sláger fűződik a nevéhez. A hazánkban is közkedvelt előadó a világ összes jelentősebb fesztiválján fellépett már, köztük a londoni iTunes Fesztiválon, a miami Ultra Music-on, valamint a belgiumi és brazil Tomorrowland-en. Nemrég fejezte be amerikai turnéját, hogy a nyári szezont Európában folytassa többek között egy olyan ikonikus helyszínen, mint az ibizai Pacha.

A varázslatos nyári éjszakák alaphangulataként a szupersztár DJ elhozta legújabb kislemezét, az „Only Way Is Up”-ot, melynek címe is azt sugalmazza, hogy nincs más út csak felfelé. A dalszövegíró maga az énekesnő, Izzy, aki arra emlékeztet bennünket, hogy a siker felé vezető út tele van kihívásokkal, de megéri küzdeni. Az inspiráló szöveget Schulz feszes tempóval, energikus ütemekkel és szikrázó hangzással spékelte meg, a végeredmény pedig egy tökéletes dance-pop felvétel.

Hallgassátok meg itt!