Hírek

PAJANE – Back Once More

A feltörekvő német DJ/producer PAJANE készen áll a zajos bemutatkozásra, és elhozta várva várt új kislemezét, a "Back Once More"-t.

PAJANE a modern tánczene relatív újonca, aki 2010 közepe óta mozog a német éjszakai életben, miközben különböző zenei produkciókat dobott piacra. A tech house és melodic house stíluselemeket egy melegebb hangzással megfejelve jelentette meg két évvel ezelőtt, a már örökzöld klubkedvencnek számító "Moonlight Shadow" átdolgozását, ami löketet adott karrierjének. Tavalyi "Through The Night" és "Keep" című, ízletes house felvételei pedig tovább erősítették nevét a szcénában.

Most újra felzárkózott az élvonalhoz és Tiësto legendás kiadóján a Musical Freedom-on jelentette meg a  "Back Once More"-t. A felvétel Rihanna 2005-ös, nagy áttörést hozó "Pon De Replay" című gigaslágeréből készült, az énekesnő fülledt vokálját nyers basszusokkal és egy piszkos klub-house beattel támogatta meg. A dal minden tekintetben egy nélkülözhetetlen klub-sláger, amely már a megjelenés előtt olyan előadók támogatását is bezsebelte, mint ACRAZE, Afrojack, Timmy Trumpet vagy Joel Corry.

Ez a track tagadhatatlanul a nyári szezonra készült és a szívmelengető 2000-es évek R&B hangulatát elhozva, azonnal felforrósítja majd a táncparkettet.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!