Hírek

Öwnboss & FAST BOY – Left & Right

A „Move Your Body” című globális sikerét felpörgető, élvonalbeli brazil EDM-sztár, Öwnboss feladja ennek a mindenütt jelenlévő klubslágernek a várva várt folytatását.

Öwnbosst a Tomorrowland által alapított One World Radio jelölte a 2022-es legígéretesebb művészek listájára. Januárban kiadott „Move Your Body” című száma 8 hónapja folyamatosan a TOP 1 Bass House-ban szerepel a Beatport-on és jelenleg több mint 100 millió streamnél jár.

A „Left & Right” című felvételben egyesíti erőit a berlini testvérpárossal, a FAST BOY-jal, akikhez olyan trackek fűződnek, mint a „Fever”, a „One Day” vagy a „Bad Memories”. A jellegzetes énekhangjukat Öwnboss finom elektronikus hangzásokkal emeli ki, mielőtt a kórusba erőteljes akkordokkal lépne be, heves house ütemet használ, hogy fellobbantsa a hangulatot.

Biztosan közönségkedvenc lesz a track, hiszen a basszus által vezérelt groove tökéletesen összefonódik a felfelé ívelő dalszöveggel, így ez egy hihetetlen DJ-fegyver a következő őszi szezonra.

Mint ahogy a „Move Your Body” is meghódította az összes szintet a remixek széles skálájával, beleértve Tiësto erőteljes verzióját is, ez a dallam ismét átlépi a határokat.

 

 Hallgasd meg itt az újdonságot!