Hírek

Óriási nemzetközi sikert ért el a magyar sztár-DJ

Tom Noize ezúttal a brit slágerlistán dobbantott, ahol új belépőként máris az előkelő 15. helyen nyitott. A DJ/producer „Without You” című slágere felrobbantotta a játszási listákat, nemzetközi viszonylatban is óriásit teljesítve ezzel.

A „Without You” egy fantasztikus nyári hangulatú felvétel, ami fülbemászó zongoratémával, Nyitrai Eszter lágy vokáljával és felemelő lüktetéssel játszik.

 

Tom Noize, vagyis Mánfai Tamás már 21 évesen meghódította a közönséget, korábbi megjelenései több alkalommal is szerepeltek az angol Music Week, a DMC World Trance Chart vagy az amerikai Billboard Dance listáin.

 

Saját számai és remixei olyan világhírű DJ-k rádióműsoraiban szerepeltek, mint például Paul Van Dyk, Markus Schulz, Ferry Corsten vagy Chicane. Saját gyártású videóklipjei a hazai zenecsatornák kedvencei közé tartoznak, élő dj set-jei óriási hallgatottságot generálnak a rádiókban, Noize Music Sessions című podcastjában pedig olyan neves lemezlovasokkal is készített már interjút, mint Armin Van Buuren, Hardwell, Darude, John Dahlback, Pleasurekraft, Nicola Fasano vagy a Kosheen zenekar.

 

Hallgassátok meg a dalt itt