Hírek

Oliver Tree Life Goes On (Alok Remix)

Futótűzként terjed Oliver Tree dala - az addiktív hangzású „Life Goes On” pillanatok alatt lett felkapott a TikTok-on, ahol már több, mint 12 millió video készült a dalra és sorra hódítja meg a toplistákat.

Magyarországon is egyre népszerűbb a rádióbarát track, jelenleg a Spotify Viral Top 50-es lista legjobb 20 dala között találhatjuk közel 3 millió streameléssel. A feel-good, könnyed szám Oliver májusban megjelent „Ugly is Beautiful: Shorter, Thicker & Uglier” című stúdióalbumán hallható olyan slágerek mellett, mint a Spotify-on 205 milliós hallgatottságú „Alien Boy”. A furcsa öltözködéséről és frizurájáról is ismert előadótól már megszokhatta a közönség az extravagáns klipeket, és ehhez a dalhoz is egy hajmeresztő videó készült, melyet most egy hiánypótló remix követ.

A listavezető előadó a brazil producert, ALOK-ot kérte fel, hogy gondolja újra a virális slágert, amelyre ezúttal a klipet is újravágták. A brazil sztár az elektronikus tánczene és a pop világának szupernóvájaként, több milliárd streameléssel a háta mögött, a zeneipar legnagyobb neveivel kollaborál és készít saját dalokat, valamint remixeket. Az elektronikus zenei szcéna második legtöbb követővel rendelkező előadójaként, több mint 25 millió rajongóval és 20 millió havi hallgatóval, ő a világ legtöbbet hallgatott Brazil előadója, aki jelenleg a DJ MAG TOP 100-as lista 4. helyét is bezsebelte a 2020/2021-es időszakra.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!