Hírek

Ofenbach & R3HAB – I Ain’t Got No Worries

Önfeledt elektronikus mestermunkával jelentkezik a dance műfaj két sztárja. A felemelő „I Ain’t Got No Worries” az őszi szezon egyik feel-good kedvencévé válhat.

Csaknem 3 milliárd streamelésével az Ofenbach a legsikeresebb francia banda nemzetközi szinten. Olyan slágerek fűződnek a fiúkhoz mint a "Wasted Love", a "Head Shoulder Knees & Toes", a "Be Mine" vagy a "Hurricane". Idén sem tétlenkedtek: nyáron világkörüli turnéra indultak, melynek keretén belül a hazai közönség is hatalmasat bulizhatott a Sziget Fesztiválon. A koncertszezon folytatásaként pedig a duó meglepte rajongóit a várva várt debütáló albumával. A „I” (ONE) című korong a fiúk legnagyobb bulihimnuszait, valamint hét exkluzív újdonságot is tartalmaz, köztük a „I Ain’t Got No Worries”-t.

A szám másik alkotóját, a többszörös platina minősítést magáénak tudó R3HAB-et már több mint egy évtizede a szakma legnagyobbjai között tartják számon. Áttörő sikereket Rihanna, Drake és Talyor Swift dalaiból készített remixeivel érte el. Mára pedig elnyerte a Spotify-on a 200 legtöbbet streamelt előadó között szerepel.

 

Hallgassátok meg az újdonságot itt!