Hírek

Ofenbach - 4U

A világ legtöbbet streamelt francia duója nem kis szeletet hasít a globális dance crossover trendek tortájából, olyan hangzással, amely a rock, a pop és a folk további hatásaira is nyitott.

A párizsi producerpárosból, César de Rummelből és Dorian Lauduique-ból álló több mint 6 év együttlét és számos kiemelkedő megjelenés után legújabb szerzeményük, a „4U” fixen a nyár egyik legnagyobb Jolly Jokere lesz. 

Az Ofenbach valószínűleg nem szorul hosszú bemutatásra: a francia duó napjaink egyik legsikeresebb dance formációja, akinek olyan vérpezsdítő slágereket köszönhetünk - a teljesség igénye nélkül -, mint a „Head Shoulders Knees & Toes”, a „Be Mine”, vagy a legutóbbi „Hurricane”, amit az kristályhangú Ella Henderson-nal rögzítettek. Havonta több mint 11 millióan hallgatják őket Spotify-on, miközben kiadványaik már több mint 2 milliárdos streamet generáltak világszerte.

Dorian és César párosa most a crossover elektronikus zenei trendeket alapul véve hozza el nekünk rádióbarát újdonságát: a „4U”-ban szimbiotikusan összpontosulnak a ringató dallamtémák és az azonnali dúdolásra késztető vokál rögvest teleportál minket egy pálmafák közt függő ágy kényelmes karjaiba.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!