Hírek

NIGEL STATELY X T.O.M. X BETTI – LOST IN A LIE

Nigel Stately több mint egy évtizede masszív szereplője a minőségi elektronikus zenének, kiadványaival és felejthetetlen bulijaival már az egész világot bejárta.

A „Lost In A Lie” című, letisztult, deep house/dance újdonsága pedig garantáltan meghozza a libabőrt: a népszerű DJ/producer ezúttal Nági elképesztően tehetséges húgát, Nagy Bettit kérte fel énekesnőnek.

„Bettivel már volt szerencsém korábban együtt dolgozni, hiszen T.O.M-mal közös legutóbbi számunknak, a „Just Can't Let You Go”-nak is ő volt a vokalistája. Nagyon tehetségesnek találom, aki amellett, hogy rettentően jól énekel, nem kis színészi vénával alakít hatalmasat az új klipben. A videó egy snittel, azaz vágás nélkül készült és egy szakmabelinek is nehéz feladat jól eljátszani” - fejtette ki Nigel a kollab hátterét.

Az említett kisfilm rendezője pedig nem más, mint a díjnyertes Jimy J. Hollywood volt, aki ismét egy hatalmas csavart vitt a videó cselekményébe.

„Mivel egy alapvetően szerelmes számról van szó, sokan gondolhatnak egy hasonló témájú klipre, de Jimy valami egészen más, meglepő történetet és véget szánt most ennek a tracknek” - árulta el Nigel.

A hazai, pezsgő klubéletet aligha lehet ma már Nigel Stately nélkül elképzelni. Az ő nevéhez köthető többek közt a Deep Café mix és rendezvénysorozat, amellyel itthon és külföldön is számos teltházas bulit csinált már. Meghonosítva határon túli tapasztalatait, folyamatosan szállítja közönségének a leginnovatívabb mixeket és előremutató felvételeket. Az idén Fonogram-díjra jelölt előadó produceri munkája például a Molnár Ferenc Caramellel közös track, a „Szabadesés”, a közönségkedvenc tv sorozat, az „Aranyélet” főcímdalának hivatalos remixe, illetve legutóbbi dala, a „Just Can't Let You Go”.

 

Az új klipet itt tudjátok megnézni!