Hírek

Nesh Holden - Forgiven EP

„Forgiven EP” című kétszámos kislemezével készül felkavarni az elektronikus zene állóvizét Nesh Holden.

A „Forgiven” / „Termor” című trackjei a sötétebb hangzású progresszív house / melodic techno műfajok közötti határvonalon helyezkednek el és minden stílusjegyet magukon viselnek ahhoz, hogy hamisítatlan, underground klubkedvencé váljanak.

Nesh Holden egy hihetetlen producer/DJ-tehetség, akiben megvan minden potenciál, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen és széles körben elterjesszen egy rétegzenei irányt. Pályafutása hajnalán kezdetben baráti összejöveteleken szállította a jobbnál jobb DJ-szetteket, majd több versenyen is megmérettetve magát már nagynevű DJ-k oldalán léphetett fel Budapest népszerű szórakozóhelyein, beleértve Truesounds, Guy J, Martin Buttrich, Eelke Klein előadóit. Mindeközben sorba jönnek saját megjelenései, amit a közönség jól fogad, ám elmondása szerint korántsem könnyű a deep house, melodic house, techno valamint progresszív house műfajait népszerűsíteni.

Nesh új EP-jével, azonban igyekszik rövidre zárni mindazok véleményét, akik azt gondolják, hogy ezek a számok nem képesek uralni a táncparketteket: a „Forgiven EP” mély basszusokat, kreatív hangeffekteket, magával ragadó vokálbetétet és húzos kick-dobokat kínál.

 

Hallgass bele / nézd meg a videókat:

Forgiven - itt

Tremor - itt!