Hírek

NATHAN DAWE X JOEL CORRY - HIGHER (FEAT. SACHA)

A többszörös BRIT-jelöléssel büszkélkedő DJ/producerek, Nathan Dawe és Joel Corry, valamint a feltörekvő tehetség, SACHA új közös dallal jelentkeznek, 'Higher' címmel.

A ‘Higher’ azonnali sikert aratott minden egyes alkalommal, amikor felcsendült a duó Ibiza Rocks fellépésein, ahol Nathan és Joel jelenleg a 13 hetes közös rezidenciájuk közepén tartanak. Ez a felvétel a második hivatalos kollaborációjuk a tavaly nyári, Ella Henderson közreműködésével készült UK Top 10-es sláger, az '0800 HEAVEN' után. Az új dalban a tehetséges énekesnő, SACHA vokálja hallható, aki korábban már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Gryffin és Toby Romeo.

Az új single hamisítatlan klub-eufóriát kínál: Nathan és Joel olyan dinamikus ütemeket, álomszerű Euro-Trance akkordokat és lüktető basszusokat ötvöznek a magával ragadó vokálszekcióval, amely garantáltan megmozgatja a közönséget. Kötelező darab!

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=2b8eV5s1GfM&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1