Hírek

NATHAN DAWE X BEBE REXHA - HEART STILL BEATING

A nyári himnusz, a '0800 HEAVEN' sikere után, melyet Joel Corry és Ella Henderson közreműködésével mutatott be az Egyesült Királyságban, a BRIT-jelölt DJ/producer, Nathan Dawe új felvétellel jelentkezik ’Heart Still Beating’ címmel – amely első együttműködése a többszörös platinalemezes slágergyáros, Bebe Rexha-val.

Bebe-vel első ízben stúdióztak és találkoztak, miután Nathan Los Angelesbe látogatott a múlt hónapban. A 'Heart Still Beating' egy ragadós, élénk elektronikus hangzást hoz, amelyet Nathan abszolút magáénak érez,  Bebe jellegzetes és erőteljes énekhangja pedig megfűszerezi ezt a szakítás utáni himnuszt, ami egy újabb szelet ütős, átélhető és szívhez szóló tánczene a két előadó gazdag repertoárjából.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy kiadhatjuk ezt a dalt" - mondja Nathan. "Ha valaki követte a történeteimet mostanában, akkor láthatta, hogy az egész folyamat nagyon organikus módon jött össze, és egy ilyen szupersztárral, mint Bebe, hihetetlen élmény volt a közös munka."

A 'Heart Still Beating' kiadása újabb mérföldkő ebben az évben Nathan Dawe számára. Csak idén, már a harmadik dalával került fel a UK Top 10 slágerlistára, aktuálisan a '0800 HEAVEN' -el, ami 13 hétig volt az Egyesült Királyság Top 40 listáján. A 'Heart Still Beating' továbbá ünnepli Bebe Rexha számára is ezt a jelentős évet. A GRAMMY®-jelölt énekesnő az egyetlen művész, aki több mint 50 hétet töltött el a Billboard Hot Dance/Electronic Songs és a Hot Country Songs listáinak élén és most már számára is rendkívüli, 17,8 milliárd globális streamet tudhat magáénak katalógusában. Bebe áprilisban adta ki harmadik stúdióalbumát, amit önmagáról nevezett el, és szerepelt vele a Rolling Stone "2023 legjobb albumai eddig" listáján is.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=IFW3O-PsRUo&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2