Hírek

Minelli - Rampampam (Wh0 Remix)

A román szupersztár Minelli "Rampampam" című slágeréből, sorra érkeznek a kihagyhatatlan remixek, amelynek sorát ezúttal a fekete maszkos, felkapott-brit house duo a Wh0 jegyez.

A dal eredeti verzióját Minelli és Viky Red szerezte és idén márciusában látott napvilágot, melynek hivatalos videója, több mint 100 millió megtekintést ért el a YouTube-on, a kislemezt pedig több mint 34 milliószor streamelték a Spotify-on.

„Szuper boldog és izgatott vagyok, hogy végre megjelent a remixünk a 2021-es egyik kedvenc számából” - mondta Averro. „Sokat tanultam a VIZE-al való közös munka során a stúdióban, és úgy érzem, hogy vérbeli klubverzió született”.

„Amikor először felfedeztük az eredetit Minellitől, el voltunk ájulva.” - teszi hozzá a VIZE. Rögötön bevettük a szettjeinkbe, és a közönség imádta. A "Rampampam" -ra készült remixünk büszkeséggel tölt el minket. Alig várjuk, hogy élőben játsszuk le a közönségnek!

 

A "Rampampam" rengeteg nemzetközi és hazai slágerlistát meghódított, figyelemre méltó eredményekkel, beleértve a 6. helyet a Global Shazam listán (#1 Global Dance) vagy a Spotify listák 1. helyét Litvániában. Oroszországban a szám 8 hétig vezette a hivatalos airplay chartot is. A kislemez #1 lett a rádiós Airplay listákon 5 országban, valamint top 10-es helyezést ért el Horvátországban, Lengyelországban, Törökországban és hazánkban is. Ne hagyd ki ezt a verziót sem!

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!