Hírek

Magneoton hírek
2021.07.16

Metzker Viktória feat. Karola - Szerelem (Remixek)

A Fonogram-díjas Metzker Viki aktuális dala egy középtempós, lírai szerzeménnyel készül hódította meg a játszási listákat.

Az újdonságon a hazai pop-szcéna üdvöskéjével, az egyre nagyobb rajongótáborral rendelkező Karolával dolgozott össze, a két előadó pedig verhetetlen párost alkot. Az érzelmes, túlfűtött szövegvilághoz hibátlanul passzol a két énekesnő selymes hangszíne, a felvételt pedig a lüktető, érzéki alap teszi még fülbemászóbbá.

Elképesztő évet tudhat maga mögött az ország egyik legsikeresebb lemezlovasa. Vikit az év hazai előadója kategóriában jelölték MTV EMA-díjra, ő lett az ’Év DJ-je’ 2020-ban, valamint a „Nicsak, ki vagyok?” televíziós műsorban első helyen végzett. Év elején pedig első Fonogram-díját is bezsebelte, nagysikerű „The Rhythm Of The Night” című slágerét választották az év hazai elektronikus zenei hangfelvételének.

A „Szerelem” most egy bombaerős remix EP-vel gazdagodott, amelyben olyan előadók, hiánypótló újragondolásait találjátok, mint KOOSZMILAN, Loving Arms, Marta Vendrey valamint RobxDan.

 Utóbbi remixét hallgassátok meg itt!