Hírek

Magneoton hírek
2020.10.07

Metzker Viktória az idei MTV EMA jelöltjei között!

Nem kérdés, ez az év tutira Vikié! Sorra gyártja a jobbnál-jobb zenéket, most pedig az egyik legnagyobb nemzetközi díjátadó, az MTV EMA hazai jelöltjei közé is beválogatták.

A járvány ellenére sem nyugszik hazánk legszebb és legismertebb dj-je. Mertzker Viki bár most nem a bulikon pörög 0-24-ben, mégsem állt meg, hiszen sorra zsebeli be az elismeréseket, most például akár hazánkat is képviselheti az MTV EMA-n. Nemrég ő keverhette újra a Warner Music felkérésére Anne-Marie és Doja Cat közösét, a „To Be Young”-ot, nem sokkal előtte pedig a Corona slágerének újragondolásával nyerte el a nemzetközi közönség elismerését, hiszen „Rhythm Of The Night” című szerzeménye a világ legnépszerűbb zenei áruházának TOP 100-as eladási listáján a második helyig jutott és olyan világsztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

Metzker Viki hazánk egyik legismertebb lemezlovasa, aki az elmúlt években a magyar mainstream-szcéna meghatározó alakjává nőtte ki magát. Munkásságát a rajongók mellett a szakma is nagyra becsüli: 2015-ben és 2016-ban is az „Év Legjobb Dj-je” díjjal jutalmazta a Magyar DJ Szövetség. 

Nemzetközileg is elismertnek számít a műfajban: a Spinnin’ Records által is szerződtetett előadóként számos nagysikerű kiadványt jegyzett, mely elengedhetetlen velejárója volt fényes karrierjének.

Itt tudtok szavazni Vikire!