Hírek

KREAM X CAMDEN COX X IDEMI – CHEMISTRY

A nemzetközileg elismert, egyedi hangzásvilágáról elhíresült elektronikus producer/DJ duo, a KREAM végre megjelentette régóta várt, új kislemezét a "Chemistry"-t, Camden Cox-szal és IDEMI-vel közösen.

A norvégiai Bergenben élő testvérek, Daniel és Markus Slettebakken alkotta formáció, már több mint 400 millió streameléssel büszkélkedik és világszerte több, mint 3 millió havi hallgatót gyűjtött maga mellé, amely nem a véletlen műve.

2017-ben a Big Beat/Atlantic Records égisze alatt debütáltak a "Taped Up Heart (Feat. Clara Mae)" című slágerrel, amely a Billboard "Hot Dance/Electronic Songs" listájának felsőbb régióiba emelkedett, 100 millió feletti globális streameléssel. Ezt követően sikeres kiadványok sora következett, köztük olyan klubslágerek, mint a 2018-as "Decisions (Feat. Maia Wright)", a 2020-as "Lies (Feat. Steve Aoki)", az "About You" és a "Take Control" (ez utóbbi az EA Sports FIFA '22 soundtrackjei között is szerepel). Mindemellett hivatalos remixeket is készítettek olyan jelentős előadóknak, mint Dua Lipa, Kehlani, Tove Lo, The Weeknd, Bazzi, Zara Larsson, Matoma és Jess Glynne.


Hallgass bele / nézd meg a videót itt!