Hírek

KIRAS (IT) – PACEM

Első ízben az Elephant House-on debütáló, sikert-sikerre halmozó római illetőségű DJ/producer Kiras legújabb trackjével tovább feszegeti a határokat.

Sorban már a harmadik, Elephant House-on megjelenő kislemezével igyekszik túlszárnyalni karrierje eddigi legnagyobb sikerét, melyet az „In My Mind” című single-nek köszönhet. A közelmúltban a neves holland elektronikus zenei kiadó, a Spinnin Records által is szerződtetett producer, korábbi dalával megszerezte a Beatport „Mainstage” Hype Top 100 #1 pozícióját, amelyet több héten keresztül birtokolt, bejuttatva trackjét a zenei áruház általános TOP 100-as eladási listájára is.

A számos nemzetközi DJ lejátszást is bezsebelő felvételeit most a „Pacem” követi. Ez az erőteljes track, robbanékony szintetizátorokat, nehéz ütőshangszereket és egy misztikus, gregorián kórus-éneket is játékba hív, hogy a hallgatókat egy észvesztő „future-rave” hangzásvilágba repítse. A „Pacem” egy hamisítatlan nehézsúlyú EDM felvétel, amely minden bizonnyal felperzseli majd a tánctereket – „Procedamus In Pace In nomine Christi, Amen

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!