Hírek

JUNIOR RUSH FEAT. ANNA – NIGHT VISIONS

Az athéni illetőségű Junior Rush neve szinte összeforrt már a mykonos-i klubélettel, hiszen hosszú évek óta a legendás Cavo Paradiso rezidenseinek sorát erősíti.

A produceri vénával megáldott DJ egy vadonatúj felvétellel jelentkezett, amit meghallgatva, ismét egy fantasztikus időutazásban lehet részünk.

A korábban megjelent klub örökzöld az „Xpander” újragondolását követően, ezúttal az elhíresül #25 címkével ellátott, egykori Global Underground: „Deep Dish – Toronto” lemez egyik gyöngyszemét hozta el nekünk a két alkotó.

Sultan és Stephanie Vezina azonos, „Night Visions” című eredeti dalának igazi esszenciáját adó vokálszekcióját, ezúttal a magával ragadó hangú, görög énekesnőnek ,Anna Argyrou-nak köszönhetjük. A páros egy tökéletes produkciós munkával idézi fel azt, ami egykor elveszett, és visszahozza az ikonikus "Night Visions" lemezt a mai klubkultúrába.

A divatos future rave és progressive house stílusok által inspirált track, egy igazán egyedi atmoszférával és feszültséggel teli kiadvány, ami olyan hangzásbeli izgalmat ígér, ami méltó módon megalapozza egy régi kedvenc újjáéledését. Kötelező darab!

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!