Hírek

Joel Corry x David Guetta - What Would You Do? (feat. Bryson Tiller) (KC Lights Remix)

Az ötszörös BRIT-jelölt DJ/producer, Joel Corry aktuális dalában a legendás lemezlovassal, David Guettával és első ízben az énekes-dalszerző Bryson Tillerrel fogott össze, hogy egy perzselően himnikus dance-pop szerzeménnyel pörgesse fel a nyarat.

Tagadhatatlan, hogy Joel Corry ma már a rádiók és bulik megkerülhetetlen lemezlovasává vált - legutóbbi felvételét, az „I Wish”-t is vastaps kísérte, ami zsinórban a hatodik brit Top 20-as zenéje volt, csak úgy mint az „OUT OUT” vagy a 2020-as nyár feledhetetlen slágere, a „Head and Heart”.

A 'What Will You Do?' című újdonság kapcsán Joel a legendás dance producerhez egyben közeli kollégájához, David Guettahoz, és a Louisville-i RNB-sztárhoz, Bryson Tillerhez fordult, hogy egy igazán ütős trackkel fűtse fel a táncparketteket.

„Öröm volt újra együtt dolgozni Guettával, és olyan csodálatos tehetséggel dolgozni, mint Bryson Tiller” – mondta Joel az eredeti felvétel kapcsán, melyből most egy hiánypótló remix érkezett a tehetséges, skót DJ/producer, KC Lights jóvoltából.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!