Hírek

Joel Corry x Billen Ted feat. Elphi - Do U Want Me Baby?

Az ötszörös platinalemezes angol DJ, producer és televíziós személyiség, Joel Corry ezúttal a brit producer-dalszerző párossal, Billen Ted-del (Becky Hill, MNEK) és a fiatal londoni énekesnővel, Elphi-vel egyesítette erejét a „Do U Want Me Baby” című bomba trackben

Ez Joel idei első zenéje a 2022-es nyárzáró dance-himnusz, a Becky Hillel közös „HISTORY” és az ősszel megjelent, Tom Grennannel jegyzett „Lionheart (Fearless)” című felvételek óta.

A többszörös BRIT-jelölt dance előadónak az áttörést a 2019-es „Sorry” című single hozta el, majd a következő évben megjelent MNEK-kel közös „Head & Heart” gigasláger robbantotta be igazán a karrierjét, mely során eddig olyan sztárokkal kollaborált, mint David Guetta, Jax Jones vagy Charli XCX. Tavaly decemberben Corry a 67. helyen debütált a DJ Mag Top 100-as listáján, mely a DJ világban betöltött megkérdőjelezhetetlen szerepét is bizonyítja. Az elmúlt egy évben rezidensként megfordult világhírű ibizai, Las Vegas-i és New York-i klubokban, valamint olyan, mérföldkőnek számító fesztiválokon, mint a Tomorrowland, az Ultra és a Creamfields.

A 'Do U Want Me Baby?' című újdonság egy igazán dinamikus, függőséget okozó felvétel lett, mellyel Joel Corry szilárdan visszatért a groove-ba, hogy mindenkit a táncparkettre csábítson világszerte.

Hallgassátok meg itt!