Hírek

Joel Corry & Tom Grennan – Lionheart (Fearless)

A turnék, fesztivál fellépések és teltházas nyári klubbulik után új közös trackkel jelentkezik a többszörös platinalemezes DJ/producer, Joel Corry és a BRIT- és Ivor Novello-díjra jelölt énekes, Tom Grennan.

A 2021 végén felvett „Lionheart (Fearless)” hangsúlyos, felemelő és erőteljes dance talpalávaló lett, amely Corry tehetségét és Grennan szárnyaló énekhangját egyaránt kiemeli.

„Ez a dal egy új irány számomra és érződik benne a hangzásom evolúciója. Fesztiválok nagyszínpadára való himnuszt akartunk készíteni, és alig várom, hogy együtt előadhassuk majd szerte a világon. Teljesen bezsongtam attól, hogy együttműködhettem Tommal, hiszen ő egy csodálatos művész.” – mesélte Joel.

Tom pedig így folytatta: „Az emberek jelenleg bizonytalan időket élnek, és ez a szám arról szól, hogy legyen erőnk harcolni a viszontagságokkal szemben. Remélem, mindenki olyan jól fogja érezni magát a hallgatása közben, mint ahogyan mi éreztük magunkat a felvétele közben."

A „Lionheart (Fearless)” Joel Corry Becky Hill-lel közös „HISTORY” című kollabjának sikerét követi, amely Joel hetedik zeneszáma a Brit Top 20-as listán. Mostani szerzőtársa, Tom pedig az angol rapper, KSI-vel együtt ért el óriási eredményt: a „Not Over Yet” című felvétel kevesebb mint két hónap alatt 8,4 milliós YouTube-nézettséget hozott.

 

Hallgassátok meg az újdonságot itt!