Hírek

James Carter & Ofenbach - Can't Forget You feat. James Blunt

A feltörekvő brit elektronikus előadó, James Carter vadonatúj felvétellel jelentkezik egy izgalmas és váratlan együttműködés keretébe

A „Can’t Forget You” című fülbemászó house bangerben a többszörös platinalemezes és BRIT-díjas énekes-dalszerzővel, James Blunttal és a világ legtöbbet streamelt francia bandájával, az Ofenbach-hal kollaborált.

Carternek a hírnevet a Meduza-val közös „Bad Memories” kolosszális slágere hozta meg, amely mára több mint 350 millió össz-streamet generált és hat országban ért el arany- vagy platina minősítést.

Így mesélt az újdonságról: „Évek óta rajongója vagyok Ofenbach-nak és James Bluntnak egyaránt, ezért óriási megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozhattam velük. A szöveg komor mondanivalója a felemelő előadásmóddal kombinálva tökéletes ötvözete különböző zenei világainknak. Remélem mindenki meglepődik majd a parádés végeredményen!”

James Blunt, a brit zene egyik legismertebb neve és hangja, akinek olyan megahiteket köszönhetünk, mint a „You're Beautiful”, a „Bonfire Heart” és az „1973”. Korábban már belekóstolt a dance műfajba hiszen feltűnt Robin Schulz oldalán az „OK” című számban és közreműködött Alle Farben-nel a „Walk Away”-ben.

Több mint 3 milliárd globális streammel, megannyi arany- és platinaminősítéssel, és számos olyan globális slágerrel, mint a „Wasted Love”, a „Head Shoulder Knees & Toes” vagy a „Hurricane”, valamint a tavalyi debütáló album, az ’I’ és az év eleji, SVEA-val közös „Body Talk” után ezzel a kollabbal tért vissza az Ofenbach.

Hallgassátok meg a „Can’t Forget You”-t itt!