Hírek

Goodboys - Bongo Cha Cha Cha

A Grammy-díjra jelölt Goodboys duó aktuális "Bongo Cha Cha Cha" című kislemeze szinte felrobbantotta az internetet, hiszen a dal eredeti verziója mind pedig a srácok újragondolása is vírusként terjed a TikTok-on.

A 'Bongo Cha Cha Cha Cha' a 60-as évek azonos című slágerének modern átdolgozása, melyben a Goodboys groove-os basszusgitárral és táncparkettre hangszerelt ütemmel szólal meg, miközben nem veszít semmit az eredeti dal egzotikus bájából. A duó számos remixet készített a közelmúltban, amelyekben AJ Mitchell, Joel Corry, Ella Eyre, Griff és mások számait dolgozták át.

A Goodboys a 2019-es debütáló, Meduzával közösen írt "Piece Of Your Heart" című szerzeménnyel vált híressé, amely világszerte 3,4 milliárd streamet gyűjtött össze, az Egyesült Királyságban a 2. helyen szerepelt a slágerlistán, és Grammy-jelölést is kapott a "Legjobb Dance felvétel" kategóriában, valamint arany, gyémánt és többszörös platina eladásokat ért el világszerte. A "Lose Control" című közös hasonlóan nagy visszhangot váltott ki, 2 milliárd streamelés mellett platina és arany eladásokat zsebeltek be vele világszerte. A 2020-as "Goodbye" című kislemez Imanbekkel közösen készítették el, amelyet a nemzeti rádiók is nagyban támogattak, és meg sem álltak a hivatalos slágerlistákra kerülésig.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!