Hírek

Fred again.. - Jungle

A brit énekes és multi instrumentalista-dalszerző, Fred again.. egy újabb mérföldkőnek számító szerzeménnyel fokozza a nyüzsgő, fülledt, nyári éjszakákat: megérkezett a mennydörgő „Jungle”.

Az előadó hangzása mögött egy könnyen beazonosítható védjegyet ismerhettünk meg, amely a táncterekre fókuszált eufória és a vágyakozó melankólia között lebeg valahol félúton.

Joggal mondhatjuk, hogy 2021 ismét hihetetlen év volt számára. A termékeny londoni művész két elismert, mélyen személyes albumot adott ki „Actual Life 1" és „Actual Life 2” címmel – bennük olyan világsikert hozó trackkekkel, mint a Blessed Madonnával közös, „Marea (We’ve Lost Dancing)” és a „Billie (Loving Arms)”. Eközben Fred a tavalyi évet BRIT Awards jelöléssel zárta. Majd HAAi-val és Romyval közös, a „Lights Out”-tal és I. Jordannel közös „Admit It (U Don’t Want 2)” című zenéjével építette tovább karrierjét idén.

A „Jungle” a Grammy-jelölt elektronikus zenésszel, Four Tettel folytatott közös munka eredménye, amely során két művész mindenféle kötelezettségről vagy határidőről megfeledkezve a zenei határokat feszegetve alkotott: az eredmény egy fordulatos és lebilincselő fesztiválhimnusz! 

 

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!