Hírek

FRED AGAIN.. & ANDERSON .PAAK - PLACES TO BE

A 'places to be' Fred első közös munkája a többszörösen elismert rapper, dalszerző és instrumentalistával, Anderson .Paakkal, amelyben remekül samplingelték az áttörő alabamai rapper, CHIKA, 'Samson' című trackjét amit tavaly nyáron adott ki: The Album' című debütáló kiadványán.

A megjelenés a sűrű nyárkezdetet követően érkezett Fred számára, aki az elmúlt hónapokat teltházas koncertekkel és pop-up show-kkal tölti és töltötte meg az arénák, valamint fesztiválok tánczereit Ausztráliában, Új-Zélandon, Mexikóban és az Egyesült Államokban, ahol Skrillex-szel játszott a teltházas San Francisco-i Civic Center Plazában.

A „places to be” a legújabb a kollaboratív kiadványok sorában, amelyek közé tartozik az Obongjayarral közös „adore u”, valamint a Jozzyval és Jim Legxacyvel közös „ten”. Ez követi majd az 'USB001' című album megjelenése, amely Fred 'infinite' album projektjének első kötete lesz.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=0bVFEOb39vk&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1