Hírek

Fred again.. – Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022)

Megérkezett Fred again.. vadonatúj formabontó korongja!

Az ’Actual Life’ című eddig megjelent két nagylemezén már lefektetett sablonra építve a harmadik Fred again.. kiadvány folytatja sajátságos, naplószerű megközelítését. A baráti hangjegyzetekből, Instagramon görgetés közben talált videókból és élete fontos felvételeiből összeálló mintákat Fred bensőségesen használta fel, személyes betekintést nyújtva az elmúlt év történéseibe. Az 'Actual Life 3' egyszerre utal az Egyesült Királyság elektronikus zenei örökségére és továbbviszi azt, miközben bizonyítja a zene katartikus erejét a gyógyításban és a barátság, a szerelem és az élet valóságának ünneplésében. 

Eddigi pályafutása során a termékeny londoni művész két elismert, mélyen személyes albumot jelentetett meg az 'Actual Life' sorozatából, melyeket a rajongók és a kritikusok egyaránt tapsviharral köszöntöttek. Tavaly pedig a brit énekes-dalszerző az év egyik legtöbbet emlegetett élő fellépőjévé vált, amikor először alakította át a sorozat lemezeit magával ragadó, valós közösségi élménnyé.

Az album megjelenésének fókuszában a "Clara (the night is dark)" című felvétel áll, amelyet Clara Amfo rádiós személyiség ihletett. 

 

Hallgasd meg itt!