Hírek

Ex Anima – Ocean / Poseidon’s Wake

Megjelent az ígéretes DJ/producer, Ex Anima új klubbarát EP-je!

Alig két éve debütált a fiatal producer, Ex Anima, aki a korábbi DAL műsorának tehetségével, Dánielfy Gergővel készített legutóbb egy álomszerű dance-pop szerzeményt, „Monofóbia” címmel. Az elektronikus előadó a szó szoros értelmében most más vizekre evez két új klubfegyverrel, amik egyben egy korszak lezárulását és egy új eljövetelét is jelzik.

A két klubbarát track Ex Anima első idei projektjének záróakkordja és a víz természetének kettősségén keresztül mutatja be a szerző saját zenei polaritását: „Míg az „Ocean” egy könnyedebb-dallamosabb elektronikus szám, a „Poseidon’s Wake” egy jóval viharosabb hangulatot ábrázol, egyfajta kalandozás a sötétebb techno vonalán és amit a klubesték kései szakaszában is bátran játszhatok” – osztja meg a produkció mögött álló dj/producer, Simon Miki, akinek figyelme hamarosan első, készülő LP-jének darabjaira irányul majd.

A feltörekvő producer 13 éves kora óta autodidakta módon képezte magát zeneileg, de mára bátran nyúl az akusztikus és elektronikus hangszerek eddig ismeretlen kombinációihoz. Saját bevallása szerint alapvető trükkje, hogy a chiptune-ból és a kortárs EDM-ből átvett hangzás mellé a japán popra és az indie rockra jellemző elemeket társít.

A 2023 első negyedévére tervezett kiadvány egy fejlődéstörténetet mutat be, hogyan is jutott el a a house-tól az indie-popos irányig, sok organikus elemmel és élőzenei részlettel kiegészülve.

Az indusztriál álarc mögé rejtőzött lemezlovas a felkapott klubok és fesztiválok is egyre gyakoribb fellépője, így vészesen közeleg az idő, hogy ismert névvé váljon!

Hallgass bele az „Ocean”-be itt, a „Poseidon’s Wake”-be pedig itt!

A trackek teljes hosszúságban itt elérhetők el!