Hírek

Ella Henderson x Switch Disco – Under The Sun (with Alok

Ella Henderson igazán ütős producerekre lelt a szintén brit DJ páros, Switch Disco és a brazil Alok személyében, hogy egy vadiúj, önfeledt felvétellel, az „Under The Sun”-nal töltse fel a kedvenc nyári lejátszási listánkat. Amelynek zenei betétjét ráadásul Chris Rea fantasztikus klasszikusa, az „On The Beach” adta!

Az énekesnő és a Switch Disco nem most dolgoztak együtt először, hiszen a tavalyi „React” című, platinaminősített track is a nevükhöz fűződik. Az újdonság Ella olyan gigahitjeit követi mint a „Ghost”,a Nathan Dawe-val közös „21 Reasons”, vagy az idén megjelent banger, az „Alibi (feat. Rudimental)”, mely a mai napig uralja a toplistákat. 

Henderson így mesélt az új dance-pop zenéről: „Az „Under The Sun” az a dal, amely beindítja a nyári érzést. Arról szól, hogy valakivel együtt éljük át a pillanatot, és táncolunk a naplementében. Roppant örömteli érzést váltott ki belőlem, amikor megírtam, és bízom benne, hogy ugyanilyen hatással lesz majd az emberekre is, amikor meghallják!”

A vidám dallamot tovább ékesíti Ella összetéveszthetetlen vokálja a két élvonalbeli producer elektronikus ütemekkel felturbózott párbeszéde mellett. 

 

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=LpqXgrqzkRQ&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2