Hírek

Elderbrook x Tourist - Howl

A Grammy-díjra jelölt DJ/producer, Elderbrook lenyűgözően érzelmes, új dalával csábít táncra Touristtal karöltve. A „Howl” harmonikus minimalizmusához illeszkedő zongoraakkordok és Elderbrook kristályos énekhangja igazi endorfindózis!

Az elektronikus zenei ellátási lánc kulcsszereplője lett az utóbbi években Elderbrook, aki tavaly például egy közreműködéssel, a Diplo-val is közös „Never Gonna Forget”-tel járult hozzá Black Coffee Grammy-díjas albumához. Az év elején pedig az „Unbothered” című dalban működött együtt ZHU-val, ez utóbbi új lemezének, a Musical Chairs Mixtape-nek kiemelkedő trackje lett.

Elderbrook új szerzeménye, a „Howl” az elismert 2021-es ’Innerlight’ című, négyszámos EP-jét követi, amely szintén egyöntetű, pozitív hurrát váltott ki a vájt fülű közönségből.  A debütáló track gyengéd dalszövege megvilágítja a kiadvány inspirációjának mélységét, amit Elderbrook így részletezett: „A „Howl” a lányomról, Adaline-ról szól, hogy mennyire nehezére esik elaludni, és milyen nehéz magára hagyni őt.” Akárcsak az alkotó korábbi munkáinál a szónikus élmény ezúttal is garantált,

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!