Hírek

Elderbrook & Amtrac – I'll Be Around

A Grammy-díjas multiinstrumentalista, producer és énekes/dalszerző, Elderbrook összeállt a lemezlovas, Amtrac-cal “I’ll Be Around” című legújabb eufórikus gyöngyszeméért.

A szárnyaló szintetizátorokat, álomszerű énekhanggal párosító „I’ll Be Around” atmoszférikus elrendezése minden bizonnyal káprázatos reakciót vált ki a rajongókból. Az újdonság Elderbrook második stúdióalbumának, a ‘Little Love’-nak újabb előzeteseként érkezik, amely 2023. március 31-én jelenik meg.

Igazi jelenség az autodidakta producer és énekes-dalszerző, Elderbrook, aki a tánczene legnagyobb neveivel folytatott együttműködéseiről ismert, mint például Diplo, Camelphat, Black Coffee, Bob Moses, a Martinez Brothers és a Carnage. Eközben elismert debütáló albuma, a 'Why Do We Shake In The Cold?’ olyan slágereket tartalmazott, mint a “Numb” és a “Something About You”-t, legutóbbi EP-je, az ‘Innerlight’ pedig egy Bob Moses-szal való együttműködést.

A Friendly Fires, a Jungle, Rüfüs Du Sol és az Odesza társaságában turnézott a sztár DJ, eddig több mint 1 milliárd streamet gyűjtött össze, és a 2023-as Coachella line up-jában is bejelentették, így Elderbrook továbbra is az elektronikus szcéna éllovasa.

 

 Nézd meg az újdonságot itt!