Hírek

David Guetta – Family Affair (Dance For Me)

Az RNB-forradalmat idézi meg David Guetta a legendás FFRR kiadó jóvoltából.

A többszörösen Grammy-díjjal jutalmazott dj/producer július közepére tartogatta a nyár legperzselőbb felvételét. A „Family Affair (Dance For Me)” egyenesen a klubok és fesztiválok táncparkettjére teleportálja a house zenére fogékony közönséget.

A francia elektronikus zenei mogul, a 21. század elején a DJ-k dúló hullámának csúcsán emelkedett ki és ötvözte az elegáns house zenét egy csipetnyi electroclash-el. A 2000-es évek végi EDM-robbanás idején pedig hatalmas nemzetközi sikereket ért el a „One Love” és a "Nothing But the Beat" című, korszakalkotó albumával. David dance himnuszai számos toplistán kaptak helyet és sorra döntötték meg a rekordokat, hiszen a felvételek és kollaborációk, mind-mind helyet kaptak a pop és a rap világának leghíresebb nevei között. Most 2022-őt írunk és Guetta a trendeket folyamatosan követve és aktívan formálva továbbra is a producerek és lemezlovasok élvonalában alkot. Idén a szerelmesek dance-pop himnuszával, az Ella Hendersonnal és Becky Hillel közös „Crazy What Love Can Do” slágerrel döntögeti a slágerlistákat, most pedig egyszerűen ránk dobja a dance-bombát. 

A francia szupersztár ezúttal a 2000-es évek RNB-klasszikusát lovagolta meg, Mary J. Blige vagány „Family Affair” című dalának adva vadonatúj tech-house-os lüktetést: melyben a mély basszusok tökéletes összhangot alkotnak a house finomabb, soulos elemeivel és a jólismert vokálszekcióval. Kötelező darab!

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!