Hírek

DAVID GUETTA & BEBE REXHA - I'M GOOD (BLUE) [REMIXES]

A két szupersztár David Guetta és Bebe Rexha tudja, hogyan kell modern vibe-ot adni egy ’90-es slágernek: az Eiffel 65 „Blue” című, ikonikus dance-pop számát dolgozták fel az előadók, a végeredmény pedig globális sláger lett!

Körülbelül öt évvel ezelőtt kezdtek el dolgozni a kollaboráción, de végül vártak a kiadással. Idén azonban az énekesnő megosztott egy részletet a dalból TikTokon, ami futótűzként kezdett terjedni: már több mint 200 ezer videót készítettek a trackhez, ezzel több mint 500 millió megtekintést generálva a platformon.

A siker pedig nem véletlen, hiszen a páros eszméletlen löketet adott az örökzöldnek: egy fantasztikus női vokál, a catchy hangszerelés, masszív beat-ek és persze az ikonikus refrén gondoskodnak az „I’m Good” instant dallamtapadásáról, amit most olyan legendás/híres művészek újragondolásában is meghallgathatunk, mint Tiësto, Cedric Gervis, Brooks, vagy a DJs From Mars. A remix csomag pedig egy extra, „Stage Mix”-et is tartalmaz, ami Guetta saját „extended” verziója a bulikra/fesztiválokra.

 

Hallgasd meg Tiësto-remixét itt!